Elli Romunen 70 v. eläkeläinen

”Olen Elli Romunen kahden aikuisen lapsen äiti sekä kahden lapsenlapsen mummi.
 
Terveys on nyt hyvä, jota se ei ollut muutama vuosi sitten. Sain nimittäin suolistovaivat riesakseni. Huomasin yllättäen, että suolisto alkoi voida huonosti ja ripuli ja uupumus oli jatkuva olotila. Kun tilanne meni tarpeeksi huonoksi, lähdin etsimään apua vaivoihini.  Ensin yksityislääkäriin: tehtiin suolistotesti, ulostenäytteet ja verikokeet. Tulosten tultua, selvisi paljon asioita, mikä on pielessä ja miten minua pitäisi ruveta hoitamaan. Ruokavalio-ohjelma piti ottaa käyttöön, johon tarvitsin parempaa ohjausta ja neuvontaa. Tässä yhteydessä hakeuduin FLT Ravintovalmentajan vastaanotolle. Ravintovalmentaja laati ensimmäisellä kerralla minun aikajanan ja matriksin. Näiden perusteella hän laati minulle ruoka- ja ravintolisäohjelman. Pikkuhiljaa oloni alkoi kohentua ja olenkin tosi kiitollinen, että päädyin vahvan osaajan hoitoon.
 
Oma tietonikin on kohentunut aika lailla. Sittemmin olen mieheni kassa osallistunut TT1- ja TT2- verkkokursseille ja odotamme innolla seuraavia kursseja. Kursseilta olemme saaneet valtavasti uutta tietoa.
 
Tämä on ollut minun juttuni ja toivon monen muunkin löytävän tämän hoitomuodon. Uskon, että näin saadaan tuloksia aikaan, koska hoito on kokonaisvaltaista. Tätä matkaa on ollut turvallista tehdä, kun on ollut ammattilainen tukena, KIITOS.”